Groepspraktijk Mercuria

10 paramedici onder 1 dak in de Rupelstreek

Paramedisch aanbod

Acupunctuur

Acupunctuur kan o.a. gebruikt worden bij volgende aandoeningen: pijnklachten, sportblessures, maag- en darmproblemen, menstruatieproblemen of onvruchtbaarheid, … 

Voedingsadvies

Een persoonlijk voedingsplan bij vermagering, te hoge cholesterol en/of te hoge suiker. Britt en Sanne staan voor je klaar! Britt is ook tabakoloog, je kan bij haar terecht voor rookstopadvies. 

Loopbaan-, burn-out-, & lifecoach

Wil je (terug) meer energie uit je werk halen? Bezorgt jouw werk je stress en wil je dit aanpakken? Zoek je een nieuwe uitdaging maar weet je niet welke job bij jou past?

Gespecialiseerde pedicure

Onze voeten staan iedere dag meerdere uren onder druk doordat we er op staan, werken of sporten. Het merendeel van de tijd zitten ze ook opgesloten in schoenen en kousen. Daarom is een goed welzijn van de voeten zeer belangrijk en doet u er best aan om ze tijdig onder handen te laten nemen

Volwassenenpsycholoog

Zit je met een vraag? Bots je op iets in je leven? Laten we samen op zoek gaan naar een manier om ermee om te gaan! Ik vanuit mijn expertise als klinisch psycholoog, jij als expert van je eigen leven!

Volwassenenpsycholoog

 Mensen die zijn vastgelopen en behoefte hebben aan psychotherapie kunnen bij Ingeborg rekenen op persoonlijke hulp op maat. Naast het luisteren naar jouw verhaal, zal Ingeborg ook trachten je oefeningen aan te reiken waarmee je meer inzicht krijgt in het probleem en leert om de oorzaken aan te pakken.

Kinder- en jongerenpsycholoog

 Mijn naam is Naomi, ik ben een enthousiaste, optimistische en ambitieuze psychologe. Ik wil kinderen en jongeren een veilige plek bieden waar ze hun verhaal kwijt kunnen en samen met hen op weg gaan om hun sterktes te herontdekken.

Podoloog

Klachten t.h.v. de onderste ledematen? Elke doelgroep kan bij een podoloog terecht voor een zorgvuldige analyse en behandeling op maat om zo jouw lichamelijke problemen te verhelpen/minimaliseren.  

Tabakoloog

Stoppen met roken is niet eenvoudig, een tabakoloog kan je hierbij helpen.