Heidi Huysmans

Gespecialiseerde pedicure

Onze voeten staan iedere dag meerdere uren onder druk doordat we er op staan, werken of sporten. Het merendeel van de tijd zitten ze ook opgesloten in schoenen en kousen. Daarom is een goed welzijn van de voeten zeer belangrijk en doet u er best aan om ze tijdig onder handen te laten nemen.

Als gespecialiseerd Voetverzorgster, ook wel medische Pedicure genoemd, kunnen zowel ouderen, kinderen, sporters, diabetespatiënten, reumapatiënten,… kortom, iedereen kan bij mij terecht met zijn voeten. Ik behandel huid- en nagelaandoeningen vb. overmatige eeltvorming, likdoorns/eksterogen, blaren, huid- en nagelschimmels, ingegroeide teennagels,…Daarnaast pas ik als Gespecialiseerde pedicure speciale technieken toe zoals diverse nageltechnieken, het aanbrengen van een nagelprothesen en het uitvoeren van nagelgroei-correctie,nagelreparaties, ortheses en anti-druk/viltwerken. Deze speciale handelingen zijn gericht oppreventie, verminderen van pijnklachten en lichte standsafwijkingen.

Bij een eerste consultatie bespreken wij in detail elk voetprobleem. Op basis daarvan wordt een behandeling op maat voorgesteld.

Tips:

  • Dagelijks je voeten wassen en goed afdrogen. Ook tussen de tenen. Niet te veel zeep gebruiken.
  • Dagelijks je sokken vernieuwen. Geen synthetische sokken dragen.
  • Lederen schoenen dragen. Slippers aan het zwembad.
  • De nagels steeds recht en niet te kort afknippen

Ouderen, kinderen, sporters, diabetespatiënten, reumapatiënten… kortom iedereen met klachten aan de huid en nagels van de voet kan bij mij terecht.

Maak een afspraak met Heidi via:

– 0479/42.61.54