Naomi Bal

Psycholoog kinderen en volwassenen

Mijn naam is Naomi, ik ben een enthousiaste, optimistische en ambitieuze psychologe. Ik wil kinderen en jongeren een veilige plek bieden waar ze hun verhaal kwijt kunnen en samen met hen op weg gaan om hun sterktes te herontdekken.

Sinds de start van mijn carrière koos ik ervoor om mij toe te leggen op het psychologisch begeleiden van kinderen en jongeren. Dit door mijn stageperiode door te brengen binnen het centrum voor ambulante revalidatie ‘Het Veer ‘ te Sint-Niklaas. Een centrum waar ik tot op heden nog steeds werk, nu als coördinator en klinisch psychologe weliswaar. Binnen dit centrum sta ik in voor de psychologische begeleiding van kinderen en jongeren met ontwikkelingsstoornissen en gedragsproblemen. Daarnaast zet ik enorm in op ouderbegeleiding om de omgeving zo goed mogelijk te ondersteunen.

Specialisatie: cognitieve gedragstherapie en oplossingsgericht werken.

 Zit je met vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen.

 

Maak een afspraak met Naomi via: 

naomi@mercuria.be

0492/95.48.60

Ingeborg Verheyden

Psycholoog volwassenen

Last van stress? Heb je het gevoel dat de dingen niet lopen zoals je zou willen, en weet je niet hoe je uit die impasse kan komen? Kom dan eens langs bij Mind Your Steps. Bij Mind Your Steps geloven we in een persoonlijke aanpak. Psychologe Ingeborg Verheyden luistert naar mensen en gebruikt verschillende technieken om mensen te helpen om zichzelf te helpen.

Mensen die zijn vastgelopen en behoefte hebben aan psychotherapie kunnen bij Ingeborg rekenen op persoonlijke hulp op maat. Naast het luisteren naar jouw verhaal, zal Ingeborg ook trachten je oefeningen aan te reiken waarmee je meer inzicht krijgt in het probleem en leert om de oorzaken aan te pakken.

Daarnaast geeft Ingeborg ook trainingen in mindfulness, een Oosterse techniek die al vele eeuwen wordt toegepast en enkele decennia geleden haar weg naar het Westen vond. Sessies kunnen individueel of in groep, al naargelang jouw voorkeur. Ook hier wordt gewerkt met eenvoudige oefeningen om te leren ontstressen en om te gaan met moeilijke situaties. We hebben ook speciale, aangepaste sessies ontwikkeld voor mensen met chronische pijnklachten.

Contact: ingeborg@mercuria.be of 0485/54.16.68