Groepspraktijk Mercuria

10 paramedici onder 1 dak in de Rupelstreek

Aanbod

Acupunctuur

Acupunctuur kan o.a. gebruikt worden bij volgende aandoeningen: pijnklachten, sportblessures, maag- en darmproblemen, menstruatieproblemen of onvruchtbaarheid, …

Voedingsadvies

Een persoonlijk voedingsplan bij vermagering, te hoge cholesterol en/of te hoge suiker. Britt en Sanne staan voor je klaar! 

Gespecialiseerde pedicure

Onze voeten staan iedere dag meerdere uren onder druk doordat we er op staan, werken of sporten. Het merendeel van de tijd zitten ze ook opgesloten in schoenen en kousen. Daarom is een goed welzijn van de voeten zeer belangrijk en doet u er best aan om ze tijdig onder handen te laten nemen.

Psycholoog (volwassenen)

 Mensen die zijn vastgelopen en behoefte hebben aan psychotherapie kunnen bij Ingeborg rekenen op persoonlijke hulp op maat. Naast het luisteren naar jouw verhaal, zal Ingeborg ook trachten je oefeningen aan te reiken waarmee je meer inzicht krijgt in het probleem en leert om de oorzaken aan te pakken.

Psycholoog (kinderen en volwassenen)

Mijn naam is Naomi, ik ben een enthousiaste, optimistische en ambitieuze psychologe. Ik wil kinderen en jongeren een veilige plek bieden waar ze hun verhaal kwijt kunnen en samen met hen op weg gaan om hun sterktes te herontdekken.


 

Relatietherapeut, psychotherapeut en coaching

Lopen jullie vast in je relatie of zijn jullie zoekende naar antwoorden over hoe verder, maar komen jullie daar samen niet uit? Dan kunnen jullie bij Christine terecht voor relatietherapie. Als je worstelt met emoties zoals angsten, onverwerkt verdriet, depressie en onzekerheden, of juist met een gevoel dat dingen in je leven anders moeten maar je weet niet waar te beginnen, kan ze je ondersteunen.

Tabakoloog

Stoppen met roken is niet eenvoudig, een tabakoloog kan je hierbij helpen. 

Vacature

We zijn nog opzoek naar één lid om het team te versterken. Alle paramedische disciplines zijn welkom. Meer informatie via info@mercuria.be